Horgászat 1
 • www.templomto.hu

  Kapitális halak birodalma

Pihenés 2
 • Pihenjen nálunk!

  A horgásztó ideális pihenőhely a horgászok, családtagok és vendégeik részére. Pecázzon, pihenjen vagy főzzön a sütőhelyek valamelyikén és élvezze a csendes környezetet.

Versenyek 3
 • Versenyek, rendezvények

  A tó ideális helyszíne baráti, munkahelyi társaságok számára horgászversenyek lebonyolítására. Esőbeállók, stégek, főzőhelyek állnak a vendégek rendelkezésére.

Vásárlás 4
 • Halárusítás, eladás

  Frissen fogott élő halak közül válogathat a vásárló.A horgászszezon alatt afrikai harcsa, szürkeharcsa, csuka,süllő, ponty, amur, keszeg, kárász kerül a mérlegre! Előrendelés szükséges: 20/4357-372.

Víztérkód:09-064-1-4 NÉBIH-FELIR azonosító: AA2010496

Nappali horgászat
Éjszakai horgászat

 A hét minden napján: 07:00-17:00

A téli szezonban az éjszakai horgászat szünetel.

mucza

ujnevjegy

kugli

kapcsolatcsajok

tosem2

Feltöltés...
Kérem várj!
Válaszd ki a képet a feltöltéshez
 
Refresh Captcha
Kód: 

eng

Képek a tóról

Mucza János
haltermelés - értékesítés
horgászat
+36 20 4357-372
Folyás
Templom-tó
Nyugati főcsatorna-híd 
 

hari

Térkép


Templom - tó Folyás nagyobb térképen való megjelenítése

Bevezető - a folyási Templom-tó

Folyás község a 33-as és 35 -ös számú főúton, illetve az M3-as autópályán közelíthető meg Debrecen irányából.

klap

A szép tórendszer a község határában van, ami egy 0,3 egy 0,8 és egy 2,7 ha-os tóból áll. a tavak mélysége  1 és 3 méter közötti, a fenék nem akadós, a partszakasz foltokban nádas.  Igen gazdag a telepítés.Jellemző halfajok:
ponty, amur, busa, kárász, keszeg,folyami harcsa,afrikai harcsa, süllő,csuka, pisztráng

Kiemelkedő fogások:
ponty 17kg, busa 12kg, amur 16kg, folyami harcsa 31kg.  A vizek törpeharcsa mentesek. Fenekező és úszós készségeket alkalmazhatunk sporthorgászati módszerek mellett, a  botok száma pedig napijegy függő.  Etetőanyag használata korlátozottan lehetséges. Télen  a lékhorgászat  engedélyezett, de az üzemeltetővel egyeztetni szükséges, úgy, mint a hétköznapi éjszakai horgászatot.

Nyitva tartás hét minden napján napközben 07h-19h, hétvégén éjszaka pedig 19h-06h között. A nyitvatartási idő alatt büfé üzemel, a parton kialakított főzőhelyek használata  díjmentes. A tulajdonosok vállalják családi és baráti rendezvények tejleskörű  bonyolítását. Sátorozni lehet a tavak partján elsősorban hétvégén,  de egyeztetés követően más időpontokban is. Aki nem horgászik,  annak felüdülést jelenthet a Polgáron található gyógyvizű strand,  érdemes megkóstolni a tiszacsegei halételeket a  halászcsárdában, vagy ellátogatni  a Vay Kastélyhoz.